Beoordelingen

7,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,2
Comfort
7,3
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
7,4
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Sander
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 mei 2018

    Perfect voor als je via Düsseldorf vliegt.

    Ontbijt. En ruime kamer. Perfect voor als je vliegt via Düsseldorf. Zalige schnitzel in het dorpje.
    Sander
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    29 april 2018

    Op de bedden na: Heel fijn hotel.

    Bedden waren veel te hard.
    Ontbijt en vriendelijk personeel.
    benschop
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 april 2018

    wij hadden geboekt maar door verbouwing hebben ze in overleg met ons vo hotel-Breitbach aan geboden

    M.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    24 februari 2018

    Gezellig, vlak bij het dorpscentrum, rustige buurt.

    Vieze traplopers.
    Prima
    Peter Workum
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    21 februari 2018

    redelijk

    Rotterdammers
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 januari 2018

    Voor het doel waarvoor wij in Ratingen waren was het een uitstekend onderkomen.

    Eigenlijk niets.
    De kamer zijn eenvoudig maar netjes. Evenals de badkamer die er prima uitziet en is voorzien van alle gemakken zoals een fohn. Het ontbijt was prima met voldoende keuze. Daarnaast ligt het hotel aan de rand van het centrum en bij hadden geluk dat wij voor de deur konden parkeren. Maar er zijn voldoende parkeergarages in de buurt.
    Geert
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    29 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Luc
    be

    Beoordelingsscore

    10
    8 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rory
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rostraston
    br

    Beoordelingsscore

    8,8
    20 april 2018

    Great location

    Needs some renovation, reception closes in the evening and weekends
    Excellent location, great breakfast
    Valeria
    it

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 april 2018
    Bathroom was quite big and confortable, temperature in the room was perfect, breakfast was good and people at the reception were very nice.
    Jos
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    29 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Abdirahman
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    28 januari 2018

    Is A Good And Quiet

    There is No Miniral Water
    Na things I Have
    Paul
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    24 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frantisek
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    11 januari 2018
    Friendly and competent stuff. Clean and comfy interiour. Overal value very high for the money payed. It is not luxurious, but much better than I expected when I've seen the price for the room.
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    8 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    masoud
    ir

    Beoordelingsscore

    8,3
    19 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    masoud
    ir

    Beoordelingsscore

    8,8
    19 november 2017
    staff were polite
    Andi
    gb

    Beoordelingsscore

    6,2
    17 november 2017

    Pleasant hotel in the suburbs. Trouble is, during trade fair season, prices are extortionate.

    The lift was wobbly and quite frightening and i was on the fourth floor so i didn't want to walk up 8 flights of stairs. The reception area was a bit tired The taxi we ordered didn't turn up As is always the case in Dusseldorf, during trade fairs, the prices are extortionate
    The staff were nice. The room was clean and the bathroom was very nice - recently refurbished Breakfast was fine, coffee was nice The receptionist recommended a restaurant for dinner, which was nice
Beoordelingen worden geladen